torstai 16. marraskuuta 2023

 Loppuvuoden tunnelmia Karvisesta! 

Marraskuu on tiputtanut lehdet puista ja talvi tekee tuloaan. Muutaman kerran ovat valkeat hiutaleet leijailleet halki ilman, kuitenkaan vielä jäämättä pysyväksi peitteeksi maan pinnalle. Vaikka pimeä aika valtaa alaa vuorokaudesta on Karvisessa menoa ja meininkiä. Perusarjen kohtaamisten lisäksi syyskausi on tarjonnut, jos jonkinlaista aktiviteettia retkien ja tapahtumien muodossa. Olemme käyneet porukalla museoissa, näyttelyissä ja pääsimme nauttimaan sirkusteatteritaiteestakin. Marraskuun alussa juhlistimme alkavaa talvea Marrasiltamissa, jotka järjestetään yhdessä Avomielin yhteistyöverkoston voimin. Avomielin yhteistyössä on mukana yhdeksän pääkaupunkiseudulla toimivaa mielenterveysyhdistystä. Järjestämme vuosittain useita yhteisiä turnauksia, kuten keilaus-, mölkky-, minigolf-, biljardi ja onkikisat, sekä erilaisia retkiä ja iltamia. Mielenterveysviikolla (vko.47) järjestämme yhteisen pop-up tapahtuman Oodissa, jonka avulla toivomme tavoittavamme mahdollisimman paljon uusia toiminnastamme kiinnostuneita ihmisiä. Tapahtuma on Oodin pop-up tilassa tiistaina 21.11. klo13 lähtien. Tervetuloa mukaan!

Loppuvuoteen mahtuu paljon mukavia tapahtumia Karvisessa, kuten muutamia retkiä, perinteinen puurojuhla eli pikkujoulut, yhteinen joulukirkko (Pihlajamäen kirkossa) ja perinteinen joululounas. Vielä ennätät tänä vuonna mukaan iloiseen porukkaamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Harjoitteluni Karvisessa

  "Olen Veera, toisen vuoden sosionomiopiskelija Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Täällä Tukiyhdistys Karvisessa teen parhaillaan opint...